luni, 4 iulie 2011

Eu si ... Salvati Planeta!



Vreau sa fac referire acum la acei oamnei... acei oameni care se afla acum printre voi , oameni de care toate tarile sunt pline
Äia care se plimba toata ziua, fiecare minut ingrijorandu-se din cauza oricarui motiv.
Ei isi fac griji din cauza apei , din cauza aerului, din cauza solului... sa nu mai zic de insecticide, pesticide , aditivi alimentari ,
agenti cancerigeni , azbest si radon... dar mai ales din cauza Speciilor Pe Cale De Disparitie...... :|
Dati-mi voie sa va spun eu cateceva despre speciile pe cale de disparitie.. (:)))
salvarea speciilor pe cale de disparitie este doar inca un motiv arogant al oamenilor de a avea control asupra naturii
este ceea ce ne-a adus probleme de la bun inceput.. chiar nu intelege nimeni?! Interactiunea Cu Natura !!!
Peste procentul de 90% ..ddefapt cu mult peste acest procent din speciile care AU EXISTAT VREOADATA pe aceasta palneta.... Au Disparut!!!
SPuFFF!! exterminate!! .. poi dah... nu le-am omorat noi pe toate (:-ss) pur si simplu au disparut :D asta face natura..:))
In zilele noastre dispar cu o rata de 26 pe zi ..pff si asta indiferent de comportamentul nostru.. deci 26 de specii de astazi vor disparea odata cu venirea zilei de maine..
Odihneasca-se in liniste!!!! =)) Lasa-ti natura in pace!! Nu am facut deja destule ? :))
ne dam atat de importanti..
de acum incolo fiecare dintre noi va salva cateceva :-@ :))
Quote: ´´ Salvati pomii ! Salvati albinutele, Salvati balenele si delfinii...
............ floarea de colt, begoniile si toti crinii :))
Dar cel mai arogant dintre toate , un slogan sa-i spun asa, este .. Salvati Planeta!!!

CEE!??! serios.. Retardatii astia glumesc? :)) sa salvam planeta? noi inca nici macar nu stim cum sa avem grija de noi insine! :))
nu am invatat macar sa avem grija unul de celalalt.. dar noi o sa salvam nenorocita asta de planeta? :)) =))
M-am plictisit de cacaturile astea si deja incep sa ma oboseasca !! :-j
mi-e greata cand aud de ziua Pamantului.. sau de muistii astia care cred ca la noi in tara nu sunt destule piste de biciclete
Alea sunt persoane care vor o lume mai sigura.... pentru SUV-urile si jeep-urile lor .. app, ecologistii nu dau un muc in schimbul acestei planete..
Pur si simplu nu le pasa de planeta.. dar asta nu si la modul abstract ..adica ei spun.. : ´´ ne dorim o lume curata in care sa traim´´
..lucruri care pe mine nu ma fac decat sa cred ca au nevoie doar de propriul lor habitat si faptul ca in viitor vor avea inconveniente personale..

Acest neinteres personal cu care acesti oameni se remarca sincer pe mine nu ma impresioneaza mai ales datorita faptului ca Nimic Nu Este In Neregula Cu Planeta
Planeta ESTE OK!!! OAMENII SUNT FUTUTI!!!! este o diferenta :))
In comparatie cu oamenii planeta o duce chiar foarte bine!!! :))))) planeta este aici de patru miliarde si jumatate de ani ..
Va rog imaginati-va!! patru virgula cinci miliarde de ani .. iar noi de cat plm?! o suta de mii? hai poate doua sute....
.. precizez ca lucram cu industria grea decat de vreo doua sute de ani... deci sunt doua cacate de sute de ani versus patru miliarde jumatate =)) iar noi suntem atat de prosti incat sa credem ca reprezentam o amenintare si cum ca vom pune in pericol aceasta colosala bila albastra care se invarte in jurul soarelui..
Planeta a trecut prin mult mai multe inafara de noi... prin chesti care au adus un pericol mult mai mare ca acela adus de noi
cutremure , vulcane , placi tectonice , drifturi continentale, explozii solare , ploi magnetice , inversarea polilor magnetici, sute de mii de ani de bombardament al asteroizilor, cometelor si meteoritilor, potopuri , tsunami , incendii globale , eroziune , radiatii cosmice , ere glaciare ....
Noi Credem ca niste pungi de plastic si cateva doze de aluminiu vor face diferenta..!?! Planeta NU PLEACA NICAIERI :)) ... DOOOAAR NOI! =))


Asa ca faceti-va bagajele copii... ne ducem pe pula in jos :)) oricum nu vom lasa prea multe in urma.. nimic semnificativ.. nu se va cunoaste prea tare ca am fost pe aici.. multumita lui Dumnezeu :)) vom lasa in urma putini compusi plastici.. dar nici de asta nu as fi atat de sigur..
Planeta va fi aici tot timpul.. in schib noi nu.... este de ajuns o mutatie genetica putin deplasata sau o simpla greseala biologica si am pus capac lantului evolutionist.. planeta ne poate scutura ca pe o mana de purici prosti ....Spuff o zgaltietura la suprafata..
Daca sunteti curiosi despre aceasta realitate.. intrebati-i pe cei din Pompei care au fost ´conservati ´ in timp de catre cenusa vulcanului Vezuviu .
Intrebati-i pe cei din regiunile vulcanice de oriunde din lume.. oare se considera ei o amenintare ?! sau mai degraba pe prostii aia din Hawaii care si-au construit vile la baza vulcanului iar acum se intreaba de ce au lava pe covorul din sufragerie =))
Pamnatu va fi aici mult mult timp chiar si dupa disparitia noastra .. se va autovindeca... pentru ca asta este el defapt un sistem AUTOCORECTOR... A
erul isi va reveni.. solul va recapata structura si daca este adevarat ca plasticul este nedegradabil.. ei bine.. atunci planeta va incorpora plasticul formandu-se un nou paradigm Pamant plus Plastic

Pamantul nu este alergic la substante.. Pamantul NU va Tusi de la plastic :)) cam impropriu spus dar plasticul este extras din pamant si probabil ca-l va vedea doar ca pe inca un simplu produs al sau..
Poate este singurul motiv pentru care pamantul ne-a permis sa evoluam pe suprafata sa.... sa-i producem plastic .. nu stia cum sa produca si ne-a folosit pe noi ca mijloc :))
Poate fi chiar raspunsul celor mai vechi intrebari filozofice.. :: ´´De Ce Suntem Noi Aici?! .. care este sensul vietii noastre?!.. ´´ Raspuns : PLASTIIIIIC :)))=)) gaozarilor... !!!!!! :)))
DA.. Deci.. plasticul este acum aici.. ne-am terminat treaba.. putem sa plecam acum.. si cred ca deja a inceput operatiunea.. voi nu credeti? adica sa fiu sincer poate ca Terra ne vede ca pe ceva de care trebuie sa se descotoroseasca..
si sunt sigur ca o va face.. deasemeni unui macroorganism va gasi o solutie si se va adapta pentru anihilarea noastra :)) tu ce ai face daca ai fi in locul planetei?
eu unu´ ... avand in vedere faptul ca oamenii sunt neputinciosi in fata virozelor asta doar pana cand este inventat un vaccin antiviral..
as creea un virus puternic.. sa zicem.. eventual ceva careia i se gaseste greu antidot.. ia sa vedeeemm... ceva care sa se imprastie rapid.. degraba prin contact sexual... hmm :-?
Ai sa ma futa Tori Black si Gracie Glam .. asta imi lasa impresia unui peisaj epic care exista deja.. si nu imi pare creeat din greseala si nicidecum de aceasta planeta.. pfff... Deci la ce folos sa ne mai pese de .. balene si delfini gladione - narcise si crini..
Noi fara sa ne dam seama , facem parte dintr-un cacat mare din care nu vom putea iesi vreodata ...fericiti cei care nu sunt constienti de ceea ce se intampla cu adevarat si nu au nas pentru a simti duhoarea evidenta care pluteste in jur..
multumesc celor care au citit in totalitate...
Acest post este in memoriam George Denis Patrick Carlin (May 12, 1937 – June 22, 2008)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu